Kádár 100. meccse a Dinamóban: "Csak egy szám, semmi több" – így tartotta magát kondiban

Az ukrán élvonalbeli Dinamo Kijev magyar válogatott hátvédje, Kádár Tamás a 100. mérkőzését játszotta a kijeviek színeiben. A jubileum alkalmából a helyi sport.ua készített interjút a 2017 tele óta a Dinamót erősítő védővel.
Csakfoci Admin 2019. november 26., kedd 8:41
Az ukrán élvonalbeli Dinamo Kijev magyar válogatott hátvédje, Kádár Tamás a 100. mérkőzését játszotta a kijeviek színeiben. A jubileum alkalmából a helyi sport.ua készített interjút a 2017 tele óta a Dinamót erősítő védővel.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 26., kedd 8:41

Kádár Tamás a 100. mérkőzését játszotta a Dinamo Kijevben a Mariupol ellen 3-0-ra megnyert bajnokin.

Nagyszerű érzés, hogy már száz mérkőzést játszottam a Dinamóban. Ez bizonyítékként szolgál arra, hogy megfelelek az itteni elvárásoknak – kezdte Kádár Tamás a sport.ua-nak. – A százas szám csak egy szám, semmi több. A lényeg az, hogy ma (vasárnap - a szerk.) nyertünk. Minden mérkőzésen bizonyítanunk kell a szurkolóknak és mindenkinek körülöttünk, hogy képesek vagyunk nyerni. Örülök, hogy a jubileumom egybeesett a mostani sikerünkkel.


Kádár százados lett - Fotó: fcdynamo.kiev.ua

A válogatott védő kérdésre válaszolva elmondta, célja-e a 200 meccs a kijevieknél, vagy ettől is tovább szeretné viselni a Dinamo mezét.

Ilyen célokat nem tűzök ki magam elé. Mindig a következő meccset tartom a legfontosabbnak. Ha sikerül további száz vagy kétszáz meccset játszanom a Dinamóban, akkor annak is tudok örülni. Most az a fontos, hogy folytassuk a jó sorozatot, ne álljunk le, és javuljon a játékunk.

Végezetül a korábban elszenvedett sérüléséről is szót ejtett.

Minden rendben van, jól érzem magam, nincs semmi probléma. Az egyik edzésen elszenvedtem egy kellemetlen izomsérülést, ami hátráltatott. A válogatottban sem lehettem ott, mert nem voltam százszázalékos állapotban. Ez idő alatt keményen dolgoztam, a közelmúltban igyekeztem kondiban tartani magam, és lépésről lépésre közelítek az optimális formámhoz.

Kádár 2017 telén igazolt a lengyel Lech Poznantól a Dinamo Kijevhez, és az elmúlt két és félév alatt két Ukrán Szuperkupa-sikert ünnepelhetett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz