Vége: Bernd Storck távozik a posztjáról – hivatalos

Nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, és a szezon végén távozik a belga élvonalbeli Royal Excel Mouscron német vezetőedzője. Bernd Storck elmondása szerint teljesítették az elvárásokat.
Csakfoci Admin 2019. május 8., szerda 17:39
Nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, és a szezon végén távozik a belga élvonalbeli Royal Excel Mouscron német vezetőedzője. Bernd Storck elmondása szerint teljesítették az elvárásokat.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 8., szerda 17:39

A belga első osztályban 10. helyen végző Royal Mouscron szeptemberben kinevezett német vezetőedzője, Bernd Storck a Zulte-Waregem elleni (3-0) vasárnapi bajnoki után sajtótájékoztatón jelezte, szerdán fog döntést hozni a jövőjéről, mivel a szerződése júniusban lejár. Az 56 éves tréner ismertette a döntését, és a szezon végén távozik a posztjáról.

A német edző úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a Royal Excel Mouscron csapatával – olvasható a klub hivatalos közleménye.

Storck hozzátette, a stábjával az együttes élvonalban tartásával teljesítette az elvárásokat.

Köszönjük Bernd Storcknak és stábjának az elvégzett munkát. Sikerült bent tartani a csapatot az első osztályban. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de a kemény munka meghozta a gyümölcsét, és ennek csak örülhetünk

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya tavaly szeptember elején vette át a Mouscron irányítását,  amely hat forduló után pont nélkül utolsóként állt a belga bajnokságban, majd a tizenhat csapatos alapszakaszban a tizedik helyen zártak (33 mérkőzés - 13 győzelem, 8 döntetlen, 12 vereség).

Korábban a belga sudinfo.be arról írt, hogy Storck is jelölt a Hertha BSC vezetőedzői posztjára, és elképesztő évi 2,5 milliós fizetéssel csábítják. A Berliner Morgenpost megkereste a trénert, aki nem volt hajlandó a jövőjével kapcsolatban nyilatkozni. Annyit elárult, hogy egyelőre nem áll kapcsolatban a vezetőséggel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz