Eldőlt: Országot és klubot vált a magyar válogatott védő

Korhut Mihály Izrael helyett Görögországban folytatja pályafutását, a 30 éves balhátvéd másfél évre aláírt az Arisz Szaloniki csapatához.
Dudás Gábor 2019. január 10., csütörtök 17:24
Korhut Mihály Izrael helyett Görögországban folytatja pályafutását, a 30 éves balhátvéd másfél évre aláírt az Arisz Szaloniki csapatához.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 10., csütörtök 17:24

Napokon belül aláírhat (az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat követően) az Arisz Szaloniki csapatához Korhut Mihály - ezt a görög klub jelentette be csütörtökön. A helyi Szuperliga 7. helyén álló, a görög hadisten nevét viselő sárga-fekete gárda közleménye szerint a 30 éves, az izraeli Hapoel Beer-Sheva csapatától érkező magyar válogatott játékos másfél évre szignózza majd szerződését.

https://www.instagram.com/p/BsdQ6xXBHuN/?utm_source=ig_embed

Korhut három év és egy-egy bajnoki cím, kupagyőzelem és Szuperkupa-siker után távozik a Hapoeltől, amelynek színeiben 35 bajnokin szerepelt, de megjárta az Európa Liga-csoportkört is. Idén ősszel, sérüléséből visszatérve szerezte meg egyetlen gólját is az izraeli klub színeiben. Az egykori debreceni futballista a múlt nyáron kis híján Ciprusra igazolt, de végül maradt a Közel-Keleten és tíz találkozón lépett pályára az idény első felében.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz