Dzsudzsák legújabb kérőit nem Európában kell keresni

Arab sajtóhírek szerint lehet, hogy csapatot vált, országot viszont aligha az Al Ain magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs.
Dudás Gábor 2020. május 21., csütörtök 9:13
Arab sajtóhírek szerint lehet, hogy csapatot vált, országot viszont aligha az Al Ain magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 21., csütörtök 9:13

Mint ismeretes, június 30-ig érvényes a jelenlegi, fél évre szóló szerződése Dzsudzsák Balázsnak az Egyesült Arab Emírségekben, nemrég a magyar válogatott csapatkapitánya azonban jelezte, van esély arra, hogy hosszabbítson az Al Ain együttesével. A 33 éves légiósnak június elsején kell visszatérnie a közel-keleti országba, és ha meg tudnak egyezni a felek, Dzsudzsák továbbra is a tabella második helyén álló gárda játékosa maradhat.

Ugyanakkor helyi sajtóhírek szerint közel sem kizárt, hogy Dzsudzsák szerződése lejárta miatt klubot vált, és állítólag jelentkezők, kérők is vannak már.

A helyi futballügyekben jól értesült UAE Football írja azt, hogy a magyar játékos iránt három további együttes érdekődik az Öböl Ligából, és mindhárom csapat úgy tervez, hogy június 30. után meg tud egyezni az akkor már szabadon igazolhatóvá váló Dzsudzsákkal.

Bár klubneveket egyelőre nem említenek, de a portál szerint akkor is jó esély mutatkozhat a szélső maradására az Emírségekben, ha végül nem az Al Ain mezében folytatja pályafutását.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz