Dzsudzsák: "A barátom vagy, soha ne add fel" – üzent a letartóztatott korábbi csapattársnak

Dzsudzsák Balázs a feltétlen támogatásáról biztosította a korábbi csapattársát, Alekszandr Kokorint, akivel 2013 és 2015 között együtt játszott a Dinamo Moszkvában.
Csakfoci Admin 2018. december 19., szerda 17:12
Dzsudzsák Balázs a feltétlen támogatásáról biztosította a korábbi csapattársát, Alekszandr Kokorint, akivel 2013 és 2015 között együtt játszott a Dinamo Moszkvában.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 19., szerda 17:12

Az Orosz Jogi Információs Ügynökség (RAPSI) beszámolója szerint januárban fogják lezárni a nyomozást az étteremben randalírozó orosz sztárfutballisták, többek között Dzsudzsák Balázs korábbi csapattársa, Alekszandr Kokorin és a városi rivális CSZKA Moszkvában is megforduló Pavel Mamajev ügyében. Az eljárás végeztével a balhés játékosokat a bíróság elé idézik, és ítéletet hirdetnek.

A Moszkvai Városi Bíróság ráadásul meghosszabbította a labdarúgók fogva tartási idejét is február 8-ig, noha azok jogi képviselői kérvényezték a szabadlábra helyezésüket – a házi őrizetet, illetve egyéb enyhébb korlátozásokat. Mamajev a korábbiakban részlegesen beismerte bűnösségét, ám ügyvédje hozzátette: védence az általa okozott anyagi kárt megtérítette, nagyságrendileg 50 ezer orosz rubelt, ami átszámítva 210 ezer forintnak felel meg.

Kokorin egykori moszkvai csapattársai közül többek között Kevin Kurányi és a Dzsudzsák Balázs is a támogatásáról biztosította.

Koko barátom! Tudom, nagyon nehéz helyzetben vagy, de szeretném elküldeni neked ezt a videót, mert gondolok rád. Szeretném, ha tudnád, mindig veled vagyok. Kérlek, maradj erős! Tudom, egy nagyszerű srác és barátom vagy. Kérlek, soha ne add fel és remélem, minden rendben lesz. Maradj erős! – mondta a videoüzenetben Dzsudzsák, amely felvétel Kokorin – vélhetően nem általa kezelt –, de hivatalos közösségi oldalán is megjelent a többi futballista jókívánsága mellett.

https://www.instagram.com/p/Brk-1nkgHsm/

Olvastad már?
7 év börtön is várhat a verekedő válogatott focistákra - videón a botrányos eset
Vádat emeltek Alekszandr Kokorin és Pavel Mamajev orosz válogatott labdarúgó ellen, akik még múlt héten egy étteremben – előbbi öccsével együtt – két embert megtámadtak és megsebesítettek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz