Betelt a pohár: "Mától szabadságra mentek" – a görög sztárklub a komplett csapatát kidobta

A közelmúlt gyenge produkciója miatt kiakadt a görög csapat elnöke, Evangelosz Marinakisz és 400 ezer eurós pénzbüntetést kaptak a játékosok.
Csakfoci Admin 2018. április 3., kedd 11:34
A közelmúlt gyenge produkciója miatt kiakadt a görög csapat elnöke, Evangelosz Marinakisz és 400 ezer eurós pénzbüntetést kaptak a játékosok.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. április 3., kedd 11:34

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a görög focibajnokságban szereplő Olympiakosz háza táján. Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy fejbe dobott edző miatt maradt el Európa egyik legdurvább rangadója, mostanra úgy tűnik újabb fejezet kezdődik a görög csapat életében.

A pireuszi gárda igen gyengén muzsikál a bajnokságban. Legutóbbi nyolc meccséből csak hármat nyert meg, címvédőként, jelenleg a harmadik a görög élvonal tabelláján, hátránya három pont az éllovas AEK Athénnel és egy a második PAOK-kal szemben.

Az Olympiakosz elnöke, Evangelosz Marinakisz a szombaton megrendezett Levadiakosz ellen 1-1-re végződő bajnoki után jelezte, a közelmúlt eseményei nem maradnak el büntetés nélkül.

A nulláról fogom újjáépíteni az Olimpiakoszt, amely olyan csapat lesz, amilyenről mindannyian álmodunk. A szurkolókkal együtt túl sokáig toleráltunk benneteket. Mától szabadságra mentek – fakadt ki az klub első embere, és 400 ezer fontos (125 millió forintos) pénzbüntetést szabott ki a játékosoknak. Hozzátette, hogy a "távozók" helyett az U20-as keret játékosai fognak játszani a következő találkozókon.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz