A Kisvárdáról elszökött román játékos Bukarestbe sem kell: "Mit csináljak egy 34 évessel? Ő már csak történelem"

A volt Steaua hírhedt tulajdonosa kegyetlenül őszinte választ adott, amikor arról kérdezték, visazatérhet-e a bukaresti csapathoz a Kisvárdáról elszökött, majd kirúgott válogatott védő.
Dudás Gábor 2020. május 12., kedd 19:08
A volt Steaua hírhedt tulajdonosa kegyetlenül őszinte választ adott, amikor arról kérdezték, visazatérhet-e a bukaresti csapathoz a Kisvárdáról elszökött, majd kirúgott válogatott védő.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 12., kedd 19:08

A Kisvárdáról botrányos körülmények között távozott (elszökött, majd kirúgott) Iasmin Latovlevici nem lesz újra a bukaresti FCSB játékosa.

Hiába beszélt arról nemrég a 34 éves román védő, hogy karrierje legszebb éveit a volt Steauánál töltötte, és szívesen magára öltené újra a klub mezét, a fővárosiakkal 2010 és 2015 között hat trófeát is nyert bekk visszatérését a maga szokott módján cáfolta a csapata hírhedt tulajdonosa, Gigi Becali.

Figyelj, apa, mégis mit kezdjek Latovlevicivel? Ő már csak történelem.

Tegyem a kispadra Pantirut (Ionut Pantiru, az FCSB 24 éves bal oldali védője - a szerk.), hogy a 34 éves játsszon helyette? Láttuk, mi történt Rusescu, Tanase vagy Adi Popa visszatérésekor, láttad őket bármit is csinálni? Ezek a játékosok már csak a múltjukból élnek. Köszönöm mindegyiküknek, amit a Steauáért tettek, de engem csak a fiatal játékosok érdekelnek, akikből pénzt is csinálhatok. Mit csináljak egy 34 éves játékossal? - tette fel a kérdést a romániai Prosportnak Becali.

Latovlevicivel az első csapatban 0 pályán töltött perc után bontottak szerződést márciusban Kisvárdán, miután a védő honfitársával, Gheorghe Grozavval engedély nélkül, a szponzorautókkal hagytál el a várost és az országot is a koronavírus-járvány itthoni megjelenenését követően nem sokkal. A CFR Kolozsvárral is hírbe hozott Latovlevici később úgy magyarázta tettét, hogy családja miatt utazott haza Romániába, és egyébként is úgy gondolja, hogy a bontással még segített is pénzügyileg az NB I-es klubbon.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz