A 20-szoros bajnok lemondhat a magyar légiós szerződtetéséről – sajtóhír

Görög sajtóhírek szerint a Panathinaikosznál nincs elég pénz arra, hogy végleg szerződtessék Nagy Dominikot.
Csakfoci Admin 2020. március 24., kedd 8:48
Görög sajtóhírek szerint a Panathinaikosznál nincs elég pénz arra, hogy végleg szerződtessék Nagy Dominikot.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 24., kedd 8:48

Nagy Dominik 8 bajnokin és 2 kupameccsen pályára lépett a 20-szoros görög bajnok Panathinaikosz színeiben, miután a téli átigazolási időszakban az athéni klub kölcsönvette a lengyel élvonalbeli Legia Warszavától.

A leoforos.gr a klubhoz közel álló forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult kényszerszünet során a zöld-fehéreknél korlátozni kell a kiadásokat, mivel a klub jelentős pénzügyi problémákkal küszködik, így a kölcsönjátékosainak végleges szerződtetéséről le kell mondania.

A kölcsönjátékosok között szerepel Nagy Dominik is, aki a lap szerint a legolcsóbb - 700 ezer euró -, azonban jelen állás szerint úgy tűnik,

nem fizetik ki érte a szerződésében szereplő vételi opciót. Hozzáteszik, a kölcsönszerződés meghosszabbítása megoldás lehet, de erre sem látna sok esélyt

Korábban arról szóltak a hírek, hogy görögök ragaszkodnak a magyar válogatott középpályáshoz, mert a nyártól ismét együtt játszhat korábbi csapattársával, Carlitosszal, akivel remekül megértették egymást a Legiánál – a lengyel élvonal 2018/2019-es idényében Nagy Dominik öt gólpasszt is adott a spanyol támadónak. Carlitos ugyan már a télen csatlakozott a Panathinaikoszhoz, ám mivel ebben szezonban mér két csapatban is pályára lépett, így csak a következő idényben mutatkozhat be.

Nagy nem csupán a szakmai stáb elégedettségét vívta ki, korábban már a trifilara.gr is azt írta róla, hogy a “Pana megütötte vele a főnyereményt a téli átigazolási időszakban”.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz