Mint ismert, a téli átigazolási szezonban a nagymúltú görög klub, a Panathinaikosz kölcsönvette a Legia Warszawától a magyar válogatott középpályást, Nagy Dominikot, aki azóta már öt bajnokin és egy kupamérkőzésen is pályára lépett az athéni együttesben.

A t10.gr helyi lap szerint a zöld-fehéreknél annyira elégedettek a 10-szeres válogatott labdarúgóval, hogy már el is döntötték,

kifizetik érte a 700 ezer eurós vételi opciót, így nemcsak nyárig, hanem egészen 2023 júniusáig a Panathinaikosz játékosa maradhat.

A honlap szerint azért is ragaszkodnak a görögök a magyar középpályáshoz, mert a nyártól ismét együtt játszhat korábbi csapattársával, Carlitosszal, akivel remekül megértették egymást a Legiánál – a lengyel élvonal 2018/2019-es idényében Nagy Dominik öt gólpasszt is adott a spanyol támadónak. Carlitos ugyan már a télen csatlakozott a Panathinaikoszhoz, ám mivel ebben  szezonban mér két csapatban is pályára lépett, így csak a következő idényben mutatkozhat be.

Nagy nem csupán a szakmai stáb elégedettségét vívta ki, korábban már a trifilara.gr is azt írta róla, hogy a “Pana megütötte vele a főnyereményt a téli átigazolási időszakban”.