600 milliós fizetéssel csábítja egy klub a magyar bajnok edzőt - sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint Székesfehérvár után Dubaiban köthet ki Marko Nikolic, akit az egyik helyi élcsapat csábít, méghozzá állítólag kiemelt fizetést kínálva a szerb szakembernek.
Dudás Gábor 2020. január 2., csütörtök 8:33
A legfrissebb sajtóhírek szerint Székesfehérvár után Dubaiban köthet ki Marko Nikolic, akit az egyik helyi élcsapat csábít, méghozzá állítólag kiemelt fizetést kínálva a szerb szakembernek.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 2., csütörtök 8:33

Marko Nikolic közel áll ahhoz, hogy Dubaiban legyen edző - írja a szerbiai Zurnal. A lap úgy tudja, hogy az egyik helyi élcsapat, a 13-szoros bajnok és anyagilag is igencsak magas szinten álló Al Ain vinné az Egyesült Arab Emirátusokba a szerb trénert, méghozzá 1,8 millió eurós (hozzávetőlegesen 600 millió forintos) éves fizetést kínálva a szakembernek - a cikk szerint Nikolic fizetési igényei picit magasabbak, mint a többi jelöltté, és a napokban döntést is hozhatnak a klub vezetői.

A bajnokságban jelenleg az 5. helyen álló, de az első helytől csak ötpontos lemaradásban lévő gárdát decemberig a horvát Ivan Leko irányította, akkor menesztették, ideiglenesen pedig az iraki Ghazi Fahadot nevezték ki a helyére.

Nikolic az Öböl Liga harmadik szerb szakvezetője lehetne Vuk Rasovic (Al Dafra) és Goran Tufegdzic (Al Korfakan) után, és először dolgozhatna Európán kívül karrierje során. A 40 éves edző 2017 és 2019 között, két és fél éven át ült a Vidi kispadján, de a fehérváriak november 25-én, két nappal a Puskás Akadémiától hazai pályán elszenvedett 3-1-es vereséget követően felbontották Nikolic szerződését.

Nikolic - akit volt klubjával, a Partizannal, a görög AEK Athénnal és a bosnyák FK Sarajevóval is hírbe hoztak az utóbbi hetekben - magyar és szerb bajnoknak is mondhatja magát (sőt, Magyarországon és Szerbiában is volt az év edzője), a Vidivel elért másik nagy sikere pedig az volt, hogy a 2018/2019-es idényben az Európa Liga csoportkörébe is bejutott csapatával.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz