Videó: Üvöltve esett össze a Chelsea játékosa a pályán - hónapokig nem játszhat majd

Armando Broja a hétvégén súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Chelsea Aston Villa elleni barátságos mérkőzésén.
Csakfoci.hu 2022. december 12., hétfő 16:39
Armando Broja a hétvégén súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Chelsea Aston Villa elleni barátságos mérkőzésén.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 12., hétfő 16:39

A Chelsea nem adott ki hivatalos közleményt a 21 éves albán válogatott - és a magyar nemzeti csapat által is jól ismert - Armando Broja állapotáról, de Graham Potter, a Chelsea vezetőedzője aggodalmát fejezte ki a vasárnapi ütközést követően.

- Nem néz ki jól, de még túl korai bármit is mondani. Szorítunk neki, ez egy szerencsétlen sérülés - mondta a meccs után a másfél hónapja kinevezett tréner.

Az ordítva a földre eső Broja a térdét fájlalva kapott ápolást, majd levitték a pályáról. Az első hírek szerint keresztszalag-szakadása lehet, ami féléves kihagyást jelenthetne nagyjából a számára.

Sajtóhírek szerint egyébként Broja sérülése több szempontból is rosszkor jött, a Milan ugyanis jó befektetésként tekintett volna a fiatal albán játékosra. A történtek fényében viszont megnőhet a kereslet a szintén a Chelsea-ben szereplő Zijecs iránt, aki szerdán a vb elődöntőjében lép pályára a címvédő franciák ellen Katarban. (MTI / csakfoci.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz