Vb 2022: Frappáns választ adott a döntő játékvezetője arra a felvetésre, hogy nem kellett volna megadni Messi második gólját - fotó

Szymon Marciniak szerint semmilyen hatással nem voltak a játékra a pályára rohanó argentin játékosok, majd elővette a telefonját és egy eddig nem látott képet is mutatott.
Csakfoci.hu 2022. december 23., péntek 20:24
Szymon Marciniak szerint semmilyen hatással nem voltak a játékra a pályára rohanó argentin játékosok, majd elővette a telefonját és egy eddig nem látott képet is mutatott.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 23., péntek 20:24

Nem sokkal a világbajnoki döntő lefújását követően jelent meg az a felvétel, amin az látható, hogy Lionel Messi második gólját megelőzően pár másodperccel már a pályára futott néhány argentin cserejátékos, a szabályok szerint pedig így nem kellett volna megadni a vb-győztes válogatott harmadik találatát.

Pénteken sajtótájékoztató tartott Szymon Marciniak játékvezető, akinél rákérdeztek erre a jelenetre is, a bíró pedig a válasza végén váratlanul elővette a telefonját és egy másik képpel is reagált a kritikákra.

- Ahhoz, hogy az a szituáció büntethető legyen, a pályára futó játékosoknak befolyásolniuk kellett volna a játékot. Mégis milyen hatással lehetnek a pálya túloldalán ünneplő játékosok? Túlzásokba esnek ezzel kapcsolatban. Több nagyon komoly újság elfelejtette tanulmányozni a szabályokat, amelyekről beszélnek. A franciák továbbá nem tesznek említést erről a fotóról, amelyen az látható, hogy hét francia cserejátékos van a pályán, miközben Mbappé gólt lő - vette elő a telefonját a lengyel bíró és megmutatta azt a jelenetet, amiről eddig nem esett szó.

Olvastad már?
Döbbenetes összeg: Ennyi pénzt ajánlottak Messinek a vb-díjátadón viselt köpenyéért
Az arab világban kiállítanák a Messi által viselt bistet, amiért egymillió dollárt ajánlott fel egy ügyvéd.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz