Fotó: goal.com

Döbbenetes összeg: Ennyi pénzt ajánlottak Messinek a vb-díjátadón viselt köpenyéért

Az arab világban kiállítanák a Messi által viselt bistet, amiért egymillió dollárt ajánlott fel egy ügyvéd.
Nyikes Zoltán 2022. december 23., péntek 18:51
Fotó: goal.com
Az arab világban kiállítanák a Messi által viselt bistet, amiért egymillió dollárt ajánlott fel egy ügyvéd.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. december 23., péntek 18:51

Ahmed Al Barwani ügyvéd és ománi parlamenti képviselő egymillió dollárt - azaz nagyjából 376 millió forintot - ajánlott Lionel Messinek azért a köpenyért, amit a katari emír, Tamim bin Hamad al-Tani adott rá a világbajnoki trófea felemelése előtt Katarban - írja a The Sun.

Nem sokkal később kiderült, hogy a ruhadarab neve bist, amit különleges alkalmakkor viselnek évezredek óta a férfiak az arab világban, a megbecsülés és tisztelet jelének is tekintik, egyfajta státuszszimbólum.

– Az Ománi Szultánságból gratulálok a 2022-es katari világbajnokság megnyeréséhez – kezdte Messinek címzett posztját Ahmed Al Barwani. – Az arab bist a lovagiasság és a bölcsesség szimbóluma is, egymillió dollárt ajánlok neked érte. A stadionban voltam és élőben láttam azt a pillanatot, amikor a katari emír átadta a bistet. Ez a pillanat azt közvetítette a világnak, hogy mi itt vagyunk, és ez a mi kultúránk, ismerjék meg jól. Azért akarom kiállíttatni, hogy megemlékezzünk erről a büszkeséggel teli pillanatról, hogy segítsen újra átélni azt, és arra is emlékeztessen minket, hogy bármire képesek vagyunk.

Olvastad már?
Pornográf tartalmak jelentek meg Van Persie Facebook-oldalán - ez áll a háttérben
Meztelen nők jelentek meg a holland sztár sztorijában, később pedig kiderült, hogy feltörték a közösségi oldalát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz