Fotó: West Ham

"Valószerűtlen védés": Magyar kapus parádézott a Chelsea ellen, ő volt a hőse az éllovas elleni győzelemnek - videó

Hegyi Krisztián bravúrjaira már a szavakat sem találták, a magyar kapus védéseinek is köszönhetően a West Ham legyőzte az éllovas Chelsea-t az U21-esek között.
Budai László 2023. január 28., szombat 9:22
Fotó: West Ham
Hegyi Krisztián bravúrjaira már a szavakat sem találták, a magyar kapus védéseinek is köszönhetően a West Ham legyőzte az éllovas Chelsea-t az U21-esek között.
Szerző: Budai László 2023. január 28., szombat 9:22

Klasszis teljesítményt nyújtott a West Ham kapusa és csapatkapitánya, Hegyi Krisztián a Chelsea elleni U21-es angol bajnokin péntek este. A magyar kapus több óriási bravúrral járult hozzá, hogy csapata idegenben győzze le az éllovas Kékeket (3-2). Hegyit a Chelsea TV kommentátorai sem győzték dicsérni.

- Fantasztikus fejes, ezt egyszerűen nem lehetett jobban csinálni. De micsoda védés volt - mondták az egyik Chelsea-szögletet követő fejesnél, amit tényleg elképesztő bravúrral hárított Hegyi (lásd az első videót).

A 20 éves magyar játékosnak emellett is voltak pazar mentései, nem véletlenül mondták róla a mérkőzés közvetítésében, hogy abszolút megérdemelné a meccs legjobbjának járó titulust. Hegyit persze a West Ham élő közvetítésében is többször kiemelték, a szöglet utáni bravúrjára már a szavakat sem találták: “egészen valószerűtlen volt”, hogyan tudta kivédeni azt a labdát - írták.

Néhány nagyobb védés a parádézó Hegyitől (a videók teljes képernyős módban láthatóak)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz