Fotó: ensonhaber.com

Újabb gyászhírt jelentett be Varga Kevin korábbi török klubja: Elhunyt a sportigazgató is

48 éves korában veszítette életét a Hatayspor sportigazgatója.
Nyikes Zoltán 2023. február 21., kedd 13:32
Fotó: ensonhaber.com
48 éves korában veszítette életét a Hatayspor sportigazgatója.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 21., kedd 13:32

Három nappal azután, hogy a Hatayspor bejelentette, megtalálták a ghánai válogatott labdarúgó Christian Atsu holttestét egy épület romjai alatt, amely a Törökországot és Szíriát sújtó földrengésekben omlott össze, a török élvonalbeli bajnokságtól visszalépett klub újabb tragikus hírről számolt be.

A klub keddi közlése szerint nem élte túl a földrengést a sportigazgató, Taner Savut sem.

Mint ismert, a Hatayspor játékosa volt a magyar válogatott Varga Kevin is, de a földrengések idején már Magyarországon tartózkodott, nem sokkal később pedig aláírt a Debreceni VSC-hez, amely hétvégi meccse után szívszorítóan nyilatkozott a törökországi katasztrófáról.

A 7,8-as erősségű földrengés áldozatainak száma szombaton átlépte a 45 ezret, noha a szíriai halálozások száma néhány napja 5800 körül stagnál. A sebesültek száma meghaladja a százezer főt; Törökországban mintegy 264 ezer lakás vált a földdel egyenlővé.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz