Gyász: Újabb labdarúgó lett áldozata a török földrengésnek, megtalálták a ghánai válogatott játékos holttestét

A Hatayspor labdarúgója, Christian Atsu nem élte túl a természeti katasztrófát, 31 évet élt.
Budai László 2023. február 18., szombat 9:11
A Hatayspor labdarúgója, Christian Atsu nem élte túl a természeti katasztrófát, 31 évet élt.
Szerző: Budai László 2023. február 18., szombat 9:11

Megtalálták a romok alatt eltűnt Hatayspor-játékos, a 60-szoros ghánai válogatott Christian Atsu holttestét - jelentette be a futballista ügynöke, Murat Uzunmehmet. A labdarúgót 11 napja keresték a szörnyű, törökországi és szíriai földrengéseket követően, és bár több ellentétes információ is napvilágot látott azóta, sajnos beigazolódott, hogy Atsu nem élte túl a természeti katasztrófát.

A Reuter cikkéből kiderül, hogy Atsu órával a földrengések előtt majdnem elhagyta Törökországot, ugyanis repülőjegye volt Isztambulba, majd onnan Franciaországba, a játékos a kevés lehetőség miatt ugyanis csapatkeresésben volt. Ám mivel utolsó bajnokiján a 97. percben győztes gólt szerzett, ezért az utolsó pillanatban úgy döntött, inkább csapatával marad ünnepelni.

Atsu a Hatayspor előtt korábban volt többek között a Newcastle, a Málaga, az Everton és a Porto futballistája is, 31 évet élt. A Törökországban és Szíriában bekövetkezett tragédiának már több mint 43 ezer halálos áldozata van.

Nyugodjék békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kovácsik Ádám
Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz