Gyász: Újabb labdarúgó lett áldozata a török földrengésnek, megtalálták a ghánai válogatott játékos holttestét

A Hatayspor labdarúgója, Christian Atsu nem élte túl a természeti katasztrófát, 31 évet élt.
Budai László 2023. február 18., szombat 9:11
A Hatayspor labdarúgója, Christian Atsu nem élte túl a természeti katasztrófát, 31 évet élt.
Szerző: Budai László 2023. február 18., szombat 9:11

Megtalálták a romok alatt eltűnt Hatayspor-játékos, a 60-szoros ghánai válogatott Christian Atsu holttestét - jelentette be a futballista ügynöke, Murat Uzunmehmet. A labdarúgót 11 napja keresték a szörnyű, törökországi és szíriai földrengéseket követően, és bár több ellentétes információ is napvilágot látott azóta, sajnos beigazolódott, hogy Atsu nem élte túl a természeti katasztrófát.

A Reuter cikkéből kiderül, hogy Atsu órával a földrengések előtt majdnem elhagyta Törökországot, ugyanis repülőjegye volt Isztambulba, majd onnan Franciaországba, a játékos a kevés lehetőség miatt ugyanis csapatkeresésben volt. Ám mivel utolsó bajnokiján a 97. percben győztes gólt szerzett, ezért az utolsó pillanatban úgy döntött, inkább csapatával marad ünnepelni.

Atsu a Hatayspor előtt korábban volt többek között a Newcastle, a Málaga, az Everton és a Porto futballistája is, 31 évet élt. A Törökországban és Szíriában bekövetkezett tragédiának már több mint 43 ezer halálos áldozata van.

Nyugodjék békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz