UEFA: Itt tekintheted meg a BL-. EL- és a Szuperkupa-trófeát

A szeptember 24-i Európai Szuperkupa-döntő előtt Budapestre érkezik a három nagy klubtrófea, a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a Szuperkupa győztesének járó serleg.
Csakfoci Admin 2020. szeptember 17., csütörtök 18:18
A szeptember 24-i Európai Szuperkupa-döntő előtt Budapestre érkezik a három nagy klubtrófea, a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a Szuperkupa győztesének járó serleg.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. szeptember 17., csütörtök 18:18

A Bayern München és a Sevilla mérkőzése előtt az UEFA és az MLSZ közös trófeabemutatót szervez, amelyen a válogatott Szurkolói Klub tagjai testközelből tekinthetik meg a három serleget, valamint fotózkodhatnak a kupákkal.

A kiállítás megtekintése ingyenes, de jegyeket kell rá igényelni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A kiállításra csak a Szurkolói Klub tagjai igényelhetnek belépőt.

A kiállítás pénteken 14.00 és 20.00 óra között, valamint szombaton és vasárnap 10.00 és 18.00 óra között tekinthető meg.

Helyszín: Puskás Aréna Stadionkert (X. kapu, Stefánia út felől).

A belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre. Minden jegyen szerepel annak érvényessége, vagyis az idősáv, amelyben megtekinthető a három trófea. A belépés érkezési sorrendben történik, a kiállítás csak a járványvédelmi előírások betartásával tekinthető meg. Mivel a járványügyi protokoll miatt a látogatók egyesével tekinthetik meg a kupákat, így elképzelhető, hogy a relikviák megtekintése előtt várakozni kell, kérjük, ebben az esetben is tartsák be az általános járványügyi előírásokat - írja az mlsz.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz