Sztárcsapat viheti el ingyen a Vidi korábbi kiszemeltjét - sajtóhír

A télen a fehérváriak által csábított Hamza Barry a horvát bajnoki idény befejezte után ingyen távozhat, a hírek szerint a Besiktasnál folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2020. június 4., csütörtök 18:45
A télen a fehérváriak által csábított Hamza Barry a horvát bajnoki idény befejezte után ingyen távozhat, a hírek szerint a Besiktasnál folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 4., csütörtök 18:45

A téli átigazolási szezon idején horvát sajtóhírek alapján honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvár FC kiszemelhette a Hajduk Split gambiai válogatott középpályását, Hamza Barry-t, aki korábban a horvát csapatnál már dolgozott együtt a Vidi spanyol vezetőedzőjével, Joan Carrillóval. A horvát Sportske Jutarnji cikke szerint a télen a két klub az átigazolási díjban megegyezett, csak a játékos fizetési igényeinek terén nem jutott dűlőre a Fehérvár és Barry.

A tportal.hr információi szerint a középpályás most megegyezett arról a Hajdukkal, hogy a nyárra kitolt horvát bajnoki szezon végéig meghosszabbítja lejáró szerződését, utána viszont szabadon igazolható lesz.

Azt írják, a spliti együttes alapembere nagyon közel van ahhoz, hogy a török sztárcsapat Besiktashoz igazoljon, ahol a horvátokkal világbajnoki ezüstérmes Domagoj Vida is játszik - Barry-ért ráadásul nem is kapna pénzt a Hajduk.

Hozzáteszik, hogy bár a hírek szerint korábban az angol West Ham United is érdeklődött a játékos iránt, közel állt ahhoz is, hogy a Vidihez igazoljon.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz