Szoboszlait a fájdalmas Liverpool-vereség után is éltetik Angliában: "Ő egy okos játékos"

Bár a Liverpool kikapott az Old Traffordon, egy korábbi válogatott középpályás szerint Szoboszlai egyike volt azoknak a liverpooli játékosoknak, akik sakkban tudták tartani a hazai csapatot.
Csakfoci.hu 2024. március 19., kedd 19:50
Bár a Liverpool kikapott az Old Traffordon, egy korábbi válogatott középpályás szerint Szoboszlai egyike volt azoknak a liverpooli játékosoknak, akik sakkban tudták tartani a hazai csapatot.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 19., kedd 19:50

A Manchester United elleni fájdalmas kupavereség kissé kiábrándító jellege ellenére Craig Burley, egykori 46-szoros skót válogatott középpályás és az ESPN FC szakértője dicsérte a Liverpool magyar játékosát, Szoboszlai Dominikot. De légiósunk argentin csapattársának, Alexis Mac Allister is pozitív kritikát kapott.

A második félidő közepén Szoboszlai és Mac Allister sok gondot okozott a Unitednek a felvett pozícióikkal, amelyeket Kobbie Mainoo és McTominay mögött foglaltak el. Ők okos futballisták

- áradozott Burley.

- A United nem tudott "kesztyűt húzni" rájuk úgy 15-20 percig, aztán a végére csak elkapta a fonalat. De a Liverpool ekkor már nem volt annyira éles, lazább és félszegebb lett a játéka volt az utolsó harmadban - utalt arra az egykori skót bajnok, hogy ekkor Szoboszlai már nem volt a pályán.

Olvastad már?
A bírón múlt, hogy a "csendes" Szoboszlai nem lett főszereplő Manchesterben - egyvalamiben a Liverpool legjobbja volt
Összességében jóra, de nem kiemelkedőre értékelték a brit lapok Szoboszlai Dominik teljesítményét a Manchester United ellen, hosszabbításban elveszített FA-kupa negyeddöntőn. Egy vitatott szituáció viszont kis híján főszereplővé tette a Liverpool 72 percet játszó magyar középpályását az Old Traffordon.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz