Fotó: dif.se

Svéd meccsekben látják a hétvége "tuti tippjeit"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2022. július 2., szombat 11:27
Fotó: dif.se
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 2., szombat 11:27

Szombaton AIK-Mjallby összecsapást rendeznek a svéd élvonalban. A házigazda a favorit, a vendégek gyenge formában vannak. Kevés gólos meccsen húzzuk be a H-t, a 3,5ös opcióval kombinálva már 1,8 körüli szorzót kapunk.

Vasárnap a Djurgarden fogadja a Hammarbyt – rangadó lesz a javából. A sötétkékek otthon félelmetesek, a zöldek viszont kemény ellenfélnek számítanak. Érzésünk szerint megzörren majd mindkét háló, amely az irodáknál 1,6 fölött fizet.

Maradunk Svédországban: ugyancsak vasárnap találkozik egymással a Hacken és az Elfsborg. Ez is rangadónak számít, hiszen a listavezető fogadja a feljövőben lévő 7. helyezett borasi alakulatot. Gólokat várunk, legalább hármat, amelynek szorzója 1.55 körül mozog.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Olvastad már?
Fradi: Három új igazolás is helyet kapott a BL-keretben - Zubkov és Besic is kimaradt
A Fradi BL-keretébe bekerült a nyári szerzemények közül Mats Knoester , Xavier Mercier és Adama Traoré is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz