TV-közvetítések: Újabb szolgáltatónál lehet angol, spanyol és BL-meccseket nézni - hivatalos

A DIGI is felvette kínálatába a Spíler TV két csatornáját, cserébe a szolgáltató - a csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően - angol bajnokikat közvetíthet akár már a hétvégén a DIGI Sporton.
Dudás Gábor 2019. január 11., péntek 15:43
A DIGI is felvette kínálatába a Spíler TV két csatornáját, cserébe a szolgáltató - a csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően - angol bajnokikat közvetíthet akár már a hétvégén a DIGI Sporton.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 11., péntek 15:43

A DIGI TV hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Spíler TV mindkét csatornáját felvette kínálatába.

"2019. január 11-től a Spíler TV is bekerült a DIGI televíziós csatornakínálatába. A TV2 Csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően a hazai piac meghatározó műsorszolgáltatói között a DIGI-nél minden Magyarországon elérhető jelentős sportcsatorna és prémium sporttartalom egy helyen megtalálható.

A DIGI Csoport továbbra is elkötelezett az ügyfelek magas szintű kiszolgálása iránt, ezért folyamatosan keresi annak lehetőségét, hogy miként tudja bővíteni televíziós csatornakínálatát. A most született megállapodás újabb lépés ezen az úton, hiszen a jövőben további prémium sportesemények is követhetők lesznek a távközlési szolgáltatónál. A Spíler 1 és Spíler 2 műsorait a DIGI műholdas és kábeltévés platformján is élvezhetik a tévénézők, utóbbin akár HD minőségben is."

Megerősítve: Az angol meccsek egy része a DIGI Sportra mehet

Közben, a csakfoci.hu korábbi cikkének megfelelően tartja magát a hír, hogy a DIGI Sport a csatornák kínálatba vételéért cserébe részben átveheti a Spíler TV-től a Premier League magyarországi sugárzását.

Olvastad már?
Fordulat: Másik sportcsatornán is közvetíthetik a Premier League meccseit
Honlapunk úgy értesült, hogy a Digi Sporton is látható lesz az angol élvonalbeli bajnokság.
Elolvasom

Erről részleteket egyelőre még nem tudni, a "Cold Rainy Nights in Britannia" nevű futbalblog forrásai szerint a DIGI a meccsek felét, mások szerint a harmadát, és váltakozva az első választás jogát szerzi meg. A hétvégén ugyanakkor állítólag már közvetítések is lesznek a csatornán - teszi hozzá a blog.

https://www.facebook.com/coldrainynights/photos/a.1452197485099040/2225580884427359/?type=3&theater

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz