Kínos ügy: Hamis jogosítvánnyal kaphatták el az Újpest volt játékosát

A valenciai rendőrség eljárást folytat Enis Bardhival szemben, miután felmerült a gyanúja, hogy hivatalos vezetői engedélye hamis. 
Dudás Gábor 2021. április 8., csütörtök 11:03
A valenciai rendőrség eljárást folytat Enis Bardhival szemben, miután felmerült a gyanúja, hogy hivatalos vezetői engedélye hamis. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. április 8., csütörtök 11:03

A rendőrök hétfőn állították meg közúti ellenőrzés céljából a spanyol Levante északmacedón válogatott középpályását, Enis Bardhit, akinek a vezetői engedélye lett gyanús. Egyrészt az egy plasztikkártyára lett nyomtatva - a beszámolók szerint nem túl jó minőségben -, ráadásul UV-fény alá helyezve hiányoztak róla a hivatalos és megfelelő biztonsági jelölések.

A valenciai hatóságok emiatt félreállították - de nem foglalták le - Bardhi Porschéját, amit végül egy barátja hazavezethetett, a korábbi újpesti futballista ellen viszont eljárást indítottak.

A Real Madriddal is hírbe hozott 25 éves középpályás közleményben reagált a történtekre, mondván egy hivatalos, Észak-Macedóniából származó és jogosítványa eredetiségét igazoló dokumentumot juttatott el a hatóságokhoz, így reméli, hamarosan véget ér majd ez a kellemetlen ügy.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz