A Honvéd bajnoka: "Jó lett volna a magyar focinak, ha Rossi a kapitány"

Hidi Patrik súlyos sérülése után már felépült. A Honvéd bajnokcsapatának korábbi középpályása spanyol együttesébe szeretne visszakerülni, utána pedig a válogatottban is bemutatkozna.
Privacsek András 2017. november 23., csütörtök 12:30
Hidi Patrik súlyos sérülése után már felépült. A Honvéd bajnokcsapatának korábbi középpályása spanyol együttesébe szeretne visszakerülni, utána pedig a válogatottban is bemutatkozna.
Szerző: Privacsek András 2017. november 23., csütörtök 12:30

Hidi Patrik három bajnoki mérkőzésen játszott a spanyol második osztályban szereplő Oviedoban, majd lábtörése miatt - egyelőre - két és fél hónapot kellett kihagynia.  A 27 éves játékos nyilatkozott a Digi Sport Reggeli Start című műsorának.

 - Ez volt a legkomolyabb sérülésem a pályafutásom során. Megtámadtam az ellenfél játékosát, kaptam egy sárgát, majd miután felálltam, éreztem, hogy nagyon fáj a lábam. Pedig addig nagyon jól alakultak a dolgaim az Oviedonál, három meccsen játszottam, adtam egy gólpasszt. Az elején nem nagyon tudták, hogy ki vagyok, honnan jöttem, de miután beverekedtem magam a csapatba, a jó kezdés után elfogadtak.

Hidi szerint az Oviedo élcsapat lenne az NB I-ben.

 - Hektikusan szerepelünk a bajnokságban, mi sem tudjuk, melyik a csapat igazi arca. Megvertük az elsőt, előtte kikaptunk a majdnem utolsótól. Úgy gondolom, az Oviedo élcsapat lenne az NB I-ben és a dobogóért harcolna. Sűrű a mezőny, az első hatban, rájátszást érő helyen akarunk végezni. Vár vissza az edző és a társak is, azt mondják, hogy szükség van rám. Egy hete teljes intenzitással edzek a csapattal, készen állok, egyelőre nem tudom, mennyi időt tudnék játszani.

A középpályás örült volna, ha Marco Rossit nevezik ki a magyar válogatott szövetségi kapitányának.

 - Nem aggódtam, hogy az NB I-ben ragadok. Jókor történt a váltás, bajnokságot nyertünk a Honvéddal, ez megkönnyítette a helyzetemet. Marco Rossi a DAC edzőjeként többször felhívott, beszéltünk is, ennyi történt. Szurkoltam, hogy ő legyen a szövetségi kapitány, jó lett volna a magyar labdarúgásnak, remélem, az új kapitány is megnéz majd. Egyszer sem voltam még bő keretben, szeretnék először itt játszani, aztán jöhet a válogatott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz