Fotó: Blikk

Sokkoló felvétel: Szédítő magasból zuhant le egy Fradi-szurkoló a Puskás Aréna egyik tartóoszlopáról - videó

A férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is
Nyikes Zoltán 2023. március 17., péntek 10:40
Fotó: Blikk
A férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 17., péntek 10:40

Megdöbbentő felvételre lett figyelmes a Blikk: a videó tegnap este, a Puskás Arénában zajló Ferencváros–Leverkusen Európa Liga-mérkőzés alatt készült. A felvételen azt látni, ahogy a stadion oldalsó tartóoszlopán mászik lefelé egy férfi, aki aztán élettelenül zuhan a földre.

Az olvasó részleteket nem tudott mondani az esetről, csak annyit, hogy a férfi, aki fentről indult és a barátai szerint „be volt állva”, amikor pedig lezuhant, azonnal az eszméletét vesztette.

Az esettel kapcsolatban a Blikk megkereste a BRFK-t, a Puskás Aréna üzemeltetését, illetve az Országos Mentőszolgálatot is.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is. A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták és traumatológiai osztályra szállították.

Olvastad már?
EL: "A Fradi nem hitt benne, nem játszott jól, a mérkőzésnek edzőmeccs jellege volt" - lapszemle
Ezt írják a német lapok, miután a Bayer Leverkusen 2-0-ra nyert a Puskás Arénában, a Ferencváros elleni Európa Liga-meccsen. Lapszemle.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz