"Senki sem volt jobb nála a bal szélen a bajnokságban" - az év csapatába került a korábbi Fradi-játékos

A korábban az NB I-ben remeklő védő szűk két év alatt Oroszországban is a legjobbak közé került teljesítményével.
Csakfoci Admin 2019. május 27., hétfő 11:43
A korábban az NB I-ben remeklő védő szűk két év alatt Oroszországban is a legjobbak közé került teljesítményével.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 27., hétfő 11:43

Az orosz bajnokság legjobbjai közé választotta a sports.ru Cristian Ramirezt, a korábban a Fradinál is megforduló ecuadori védőt. A jelenleg a Kransznodart erősítő balbekk a portál szerint

nem tartozott a legtöbbet játszó szélső védők hátvédek közé, de a bal szélen senki sem volt jobb nála a bajnokságban. A labdakihozatalaira különösképpen nem lehet panasz, a negyedik legjobb volt a élvonalban a mérkőzésenkénti sprintek számát tekintve.

Cristian Ramirez 2015 telén érkezett a Ferencvároshoz kölcsönbe az akkor német másodosztályú Fortuna Düsseldorf csapatától, és játékával annyira meggyőzte a zöld-fehérek vezetőségét, hogy végleg is szerződtették. Ramirez 71 mérkőzésen játszott a Fradiban, és balhátvéd létére 5 gólt, és 14 gólpasszt jegyzett, 2016-ban pedig a centenáriumi Copa Americán szereplő Ecuador keretébe is bekerült.

A Magyarországon eltöltött 2 és fél éve alatt becsült piaci értékét megduplázó játékos a Transfermarkt szerint 1,5 millió euróért igazolt a Krasznodarhoz, azóta pedig - 54 orosz bajnokival a háta mögött - már 6,5 millió euróra tartják. A szezon álomcsapatában az orosz válogatott több kulcsembere, és a korábbi Chelsea-ikon Branislav Ivanovic mellett emelték ki.

A 2018/19-es szezon álomcsapata az orosz bajnokságban

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz