Sajtóhír: BL-győztes csapat venné meg a korábbi Vidi-légióst

A székesfehérvári csapat színeiben egy idényt eltöltő támadóval törne bajnoki címre a Porto.
Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 18:46
A székesfehérvári csapat színeiben egy idényt eltöltő támadóval törne bajnoki címre a Porto.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 18:46

A portugál O Jogo információi szerint a korábbi BEK- és BL-győztes Porto szeretné leigazolni a korábban a Vidiben is megforduló Zé Luist, aki góljaival a következő idényben bajnoki címhez segíthetné a nagy múltú csapatot.

A portál szerint a most 28 éves zöld-foki válogatott támadót a klub portugál vezetőedzője, Sergio Conceicao már meg is kereste telefonon, Zé Luis pedig nyitottnak mutatkozott a váltásra, így kedden a Porto hivatalos ajánlatot tesz a Szpartak Moszkvának a Transfermarkt által 7 millió euróra tartott játékosért.

A támadó 2013 nyarán került kölcsönbe egy idényre Székesfehérvárra a Braga együttesétől, az NB I-ben és a Magyar Kupában 29 meccsen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Portugáliába való visszatérése után élvezte Conceicao bizalmát, ám az edző távozása után őt is eladták a Szpartak Moszkvának, ahol eddig 109-szer lépett pályára, és fellépésein 35 találattal, illetve 25 előkészítéssel vetette észre magát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz