Rózsaszínben is pályára lépnek majd a németek a nyári Eb-n - fotók

Fehérben és rózsaszínben lépnek majd pályára a németek a nyári Európa-bajnokságon.
Póczik Dávid 2024. március 14., csütörtök 14:45
Fehérben és rózsaszínben lépnek majd pályára a németek a nyári Európa-bajnokságon.
Szerző: Póczik Dávid 2024. március 14., csütörtök 14:45

A magyar válogatott mezeinek bemutatásával egy időben az Adidas bemutatta a német labdarúgó-válogatott új mezeit is, melyeket a nyári, hazai rendezésű Európa-bajnokságon is visel majd a Nationalelf. Julian Nagelsmann csapatának hazai mezén - a hagyományoknak megfelelően - a fehér lesz a fő szín, a dresszek vállán a német trikolór színei láthatóak majd.

Az "idegenbeli" mez esetében azonban újított az Adidas, egy színátmenetes megoldással a rózsaszín és a lila színek dominálnak a szerelésen. A hivatalos közlemény szerint a német futballszurkolók új generációját és az ország sokszínűségét kívánja szimbolizálni. A válogatott játékosa és a Bayer Leverkusen fiatal sztárja, Florian Wirtz már véleményezte is.

Szerintem az idegenbeli mez nagyon menő! Ez valami különleges és igazán szokatlan.

A házigazda németek június 14-én Skóciával játszanak, majd 19-én jön a magyarok, 23-án pedig a svájciak elleni csoportmérkőzés.


Fotó: Adidas
Olvastad már?
Rossi Szalai Attila meghívásáról: "Szeretnénk a víz felett tartani a fejét" - a szövetségi kapitány szerint a kimaradók összeszedhetik kicsit magukat
Marco Rossi az M4 Sportnak adott interjújában Szalai Attiláról, a válogatott magjáról és a 2024-es célokról is nyilatkozott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz