"Rossz üzlet lenne": A magyar válogatott játékosról próbálják ezerrel lebeszélni a patinás angol klubot

Egy angol portál szerint nem érdemes a Sunderlandnek véglegesen szerződtetnie a nyáron a magyar válogatott Callum Stylest.
Csakfoci.hu 2024. április 12., péntek 14:42
Egy angol portál szerint nem érdemes a Sunderlandnek véglegesen szerződtetnie a nyáron a magyar válogatott Callum Stylest.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 12., péntek 14:42

Bő egy héttel azután, hogy elég kritikus cikk jelent meg Callum Styles teljesítménye kapcsán Angliában, egy újabb portálnál gondolták úgy, hogy kivesézik a Sunderlandben kölcsönben futballozó középpályás eddigi produkcióját.

A footballleagueworld.co.uk mondhatni igyekszik lebeszélni arról a Championshipben szereplő, nagymúltú klubot, hogy végleg szerződtesse a harmadosztályú Barnsley alkalmazásában álló Stylest.

A Sunderland januárban szerződtette Stylest kölcsönben, de opciós vételi záradékkal is rendelkezik, ám azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen összegért valósulhatna meg az angliai születésű, de magyar válogatott futballista végleges átigazolása. A brit portál szerint pedig az lenne a legjobb a Fekete Macskák számára, ha nem is valósulna meg...

"Mivel Styles nem kezdett túl jól a Fény Stadionjában, talán meggondolják majd a klubnál, hogy véglegesen maradjon-e a játékos a csapatnál. Styles eddig nyolcszor lépett pályára, ebből hatszor kezdőként, de a mérkőzései nem voltak különösebben meggyőzőek, pedig a Swansea City elleni debütálásán még meglehetősen jól teljesített, eddig pedig szélsőként, szélsőhátvédként és védekező középpályásként is kipróbálták, de kevés sikerrel. Az eddigi mérkőzésein öt vereség, egyetlen "magányos" győzelem és két döntetlen volt a csapat mérlege, a Sunderland pedig az elmúlt hónapokban teljesen lecsúszott a rájátszásról.

(...) Mivel a Barnsley-nál már csak egy év van hátra a szerződéséből, jó esély van arra, hogy Styles kivásárlása a Sunderlandnek elhanyagolható nagyságú pénzösszegbe kerülne, de a jelenlegi formája alapján nincs ok arra, hogy véglegesen szerződtessék, hacsak nem nyújt közel tökéletes teljesítményt az utolsó négy mérkőzésen. A 20-szoros válogatott játékos végleges nyári átigazolása rossz üzlet lenne

- fogalmaznak.

Olvastad már?
"Egy ideig kóstolgatnak, erősnek kell lenned, hogy légiósként elfogadtasd magad" - interjú a Serie A küszöbén álló legkisebb Dragónerrel
19 évesen nagyon világos jövőképpel rendelkezik. Egy ugrásra van a Serie A-tól, igaz, az Empoli élet-halál harca a bennmaradásért nem kedvez a fiatalok szerepeltetésének. Nagyon nagy hatással van rá az olasz futball, biztos benne, hogy a legjobb helyen van, hiszen Olaszországban nevelik a legjobb, legsokoldalúbb védőket. Megtapasztalta, hogy a légiós élet nem a legkönnyebb, főleg tizenévesen, de azzal is tisztában van, hogy szenvedés nélkül nem lehet komoly célokat elérni. Nagy álma, hogy egyszer a Romában futballozhasson. Interjú Dragóner Áronnal, az Empoli védőjével.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz