Ronaldinho olimpiai bajnok akar lenni egy másik sportágban - fotók

A világbajnok és aranylabdás brazil Ronaldinho ma sajtótájékoztatón vett részt Budapesten.
Privacsek András 2016. október 18., kedd 13:13
A világbajnok és aranylabdás brazil Ronaldinho ma sajtótájékoztatón vett részt Budapesten.
Szerző: Privacsek András 2016. október 18., kedd 13:13

Ronaldinho népszerűsíti majd a világon a magyar találmányt, a Teqballt. Ennek apropóján érkezett hazánkba a Barcelona korábbi világsztárja.

- Nagyon hálás vagyok, hogy ekkora szeretettel vártak és fogadtak engem Magyarországon, és remélem, hogy mielőbb visszatérhetek még ide. Köszönöm a szurkolóknak is, hogy ennyien eljöttek és fagyoskodtak miattam a hidegben, csodálatos érzés, hogy ennyi szeretet kapok.

A korábbi világbajnok elárulta, figyelemmel kíséri a Sport című barcelonai napilap által életre hívott gólszépségversenyt, melyben a Barca valaha volt legszebb gólját keresik a szervezők, és megtisztelő számára, hogy az ő találatai közül is válogattak.

- Gyönyörű megmozdulások vannak a versenyben, örülök, hogy én is szereztem olyan gólt, amit méltónak találnak rá, hogy harcba szálljon a címért.

A Barcelona korábbi klasszisa arra is kitért, ha a brazil futballistákat kellene rangsorolnia, hova helyezné magát a képzeletbeli listán.

- Nagyon messze lennék az élbolytól... - mosolyodott el a világsztár. - Egyértelműen Pelé a valaha volt legjobb, ez nem kérdés.

Ronaldinho reagált arra a pletykára is, hogy az Olimpiakosz kinézte magának, és ott folytathatja a pályafutását.

- Nagyon jólesik, hogy szeretnek Görögországban, én is szeretem az országot, amikor ott jártam, elképesztő volt átérezni azt a szeretetet és rajongást, ami ott körülvett, hálás vagyok ezért, azonban még nem döntöttem el, hol fejezem be a pályafutásomat.

A brazil aranylabdás videóüzenetben Neymar és Messi figyelmét is felhívta a magyar fejlesztésű sportágra, és mindkettejüknek egy-egy Teqball asztalt is felajánlott. Ronaldinho azt is hozzátette, reméli, a Teqball olimpiai sportág lesz, mert akkor talán ő is jó eséllyel indulhatna az ötkarikás bajnoki címért.

Szirt Olivér

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz