Nincs megérzésed a hétvégi olasz meccsekre? Mutatunk három "tuti tippet" a Serie A-ból

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2021. október 30., szombat 13:49
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 30., szombat 13:49

Kiélezett meccset vív egymással szombaton délután az Atalanta és a Lazio. Mindkét alakulat sikerrel vette a hétközi akadályt: a bergamóiak a Sampont, a fővárosiak a Fiort győzték le. Eddig Sarri legénysége idegenben nem brillírozott: ma a gólváltásban látunk leginkább fantáziát, 1.6 körüli szorzóért.

Veronába látogat a Juventus. A Hellas középcsapat, rendre eredményes a támadósora. A zebrák ismét kikaptak, ezúttal hazai pályán. Ma sem bízunk a sikerükben, sokkal inkább abban, hogy mindkét háló megzörren majd legalább egyszer – ezért, 1.6 fölött fizetnek az irodák!

Vasárnap délután a Sassuolo az Empolit látja vendégül. A házigazda meglepetésre idegenben verte a Juvét, az újonc viszont nem tudott pontot szerezni otthon az Interrel szemben. Ma sem bízunk a kék-fehérekben, a pontok a MAPEI-stadionban maradnak! Az 1,8-as odds kellően csábító!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz