Könnyek közt beszélt az elhunyt Astoriról az olaszok klasszisa: "Sok mindenben a legjobb volt"

A könnyeivel küszködve nyilatkozott a múlt vasárnap elhunyt Davide Astoriról a Milan klasszis védője, Leonardo Bonucci csapata Európa Liga mérkőzése után.
Csakfoci Admin 2018. március 10., szombat 6:52
A könnyeivel küszködve nyilatkozott a múlt vasárnap elhunyt Davide Astoriról a Milan klasszis védője, Leonardo Bonucci csapata Európa Liga mérkőzése után.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 10., szombat 6:52

Mint ismeretes, múlt vasárnap tragikus hirtelenséggel, álmában hunyt el Davide Astori, a Fiorentina 31 éves, olasz válogatott labdarúgója. Astorit csütörtökön rengetegen kísérték el utolsó útjára, természetesen sok volt csapattárs, edző és sportszerető vett részt a temetésen.

Erre nem volt lehetősége az AC Milan játékosainak, akiknek az Európa Ligában az Arsenal ellen volt jelenésük, a válogatott védő, Leonardo Bonucci viszont a lefújás után kapott kérdést az elhunyt társra vonatkozóan.

"Nem volt lehetőségem elbúcsúzni tőle. Sok mindenben a legjobb volt, mélyen érintett a halála. Sosem felejtem el, nagyszerű ember és csapattárs volt" - válaszolt Bonucci a könnyeivel küszködve.

Olvastad már?
Könnyfakasztó búcsú: Buffon levélben köszönt el Astoritól
Gianluigi Buffon megható üzenetben köszönt el a 31 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Fiorentina-csapatkapitánytól és válogatott védőtől, Davide Astoritól, akivel a nemzeti csapatban futballozhatott együtt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz