Serie A: Egy magyar játékost is nevezhet a Juventus a Napoli elleni rangadóra - sajtóhír

A harmadik számú kapus, Carlo Pinsoglio betegsége miatt nagy eséllyel Senkó Zsombort nevezi a Juventus a Napoli elleni csütörtöki bajnokira.
Nyikes Zoltán 2022. január 5., szerda 18:22
A harmadik számú kapus, Carlo Pinsoglio betegsége miatt nagy eséllyel Senkó Zsombort nevezi a Juventus a Napoli elleni csütörtöki bajnokira.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. január 5., szerda 18:22

Mint ismert, Olaszországban is tombol a koronavírus-járvány negyedik hulláma, az olasz első osztályban szereplő labdarúgók tíz százaléka jelenleg is koronavírusos, ennek ellenére csütörtökön folytatódik a bajnokság.

Az egyik legjobban várt rangadón, a Juventus-Napolin is több hiányzó lesz mindkét oldalon, így például a torinóiak harmadik számú kapusa, Carlo Pinsoglio is megfertőződött, olasz lapértesülés szerint pedig ezért

minden bizonnyal a meccskeretben kaphat helyet a Juventus Primavera 18 éves magyar kapusa, Senkó Zsombor is.

A Juventus hivatalos oldalán egyelőre nem erősítették meg ezt a hírt, de sokatmondó lehet az is, hogy a magyar játékos közzétette az Instagram-sztorijában a meccskeretbe jelölésével kapcsolatosan érkező gratulációkat.

Korábban megírtuk, hogy jó eséllyel az AC Milan is nevezhet egy magyar játékost az AS Roma elleni csütörtöki bajnokira.

Olvastad már?
Hatalmas lehetőség előtt a magyar játékos: Mourinhóék ellen debütálhat a Serie A-ban - sajtóhír
A szenegáli válogatott játékos távolléte miatt megvan az esély arra, hogy Kerkez Milost a meccskeretbe jelölik az AC Milannál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz