600 milliós ajánlat érkezhet Felcsútra - így áll a válogatott támadó ügye

Sallai Rolandot négy országból hívják, de még hosszabbíthat is. Palermóban megtartanák, de nem mindenáron.
Dudás Gábor 2017. augusztus 7., hétfő 8:41
Sallai Rolandot négy országból hívják, de még hosszabbíthat is. Palermóban megtartanák, de nem mindenáron.
Szerző: Dudás Gábor 2017. augusztus 7., hétfő 8:41

Lealkudnák az árát

Sallai Roland sorsa hamarosan eldőlhet: azt egyelőre nem tudni, melyik csapatnál folytatja a Puskás Akadémia kötelékébe tartozó 20 éves válogatott támadó, az valószínűnek tűnik, hogy nem eddigi kölcsönklubjában, a már másodosztályú olasz Palermóban.

A Mediagol információi szerint a szicíliai gárda – amely egy éve vette kölcsön Sallait – nem kívánt élni a felcsútiakkal kötött szerződében lévő 2,5 millió eurós kivásárlási árral, de a lap úgy tudja, hogy ennél valamivel kevesebbet, egy 2 millió euró körüli összeget kifizetne a Puskásnak. Hozzáteszik, hogy a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini annyira nem volt azért elégedett a támadóval, hogy éljen opciós jogával, de egy csökkentett összegű kivásárlással megpróbálkozhat az NB I-es klubnál.

Zöld-fehérbe öltözhet

Azonban lehet, hogy későn lépett a klubelnök, ugyanis Sallainak komoly kérője akadt a görög Panathinaikosz személyében, amely mindent elkövet a megszerzéséért. A zöld-fehérek mellett a Mediagol portugál, francia, sőt, két, a Serie A-ban szereplő érdeklődőről is ír.

Megjegyzik, hogy az sem kizárt, hogy Sallai szerződést hosszabbít a Puskás Akadémiával, és újra kölcsönben (illetve opciós vásárlási joggal a csomagban) kerülhet következő klubjához.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz