Őket másolta Szoboszlai és Sallai: Gondoltad volna, hogy egyszer Kroos és Ribéry is kő-papír-ollóval döntött egy pontrúgásról? - videó

Tizenegy évvel ezelőtt a Bayern München két sztárja is ugyanazt a módszert választotta egy pontrúgás előtt, mint Szoboszlai és Sallai.
Nyikes Zoltán 2023. március 24., péntek 21:33
Tizenegy évvel ezelőtt a Bayern München két sztárja is ugyanazt a módszert választotta egy pontrúgás előtt, mint Szoboszlai és Sallai.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 24., péntek 21:33

A csütörtök esti Magyarország-Észtország felkészülési mérkőzés egyik legkülönlegesebb pillanata volt, amikor Sallai Roland és Szoboszlai Dominik kő-papír-ollózással döntötte el, hogy ki rúgja a 11-est.

Ritkán látható jelenet volt, de nem először történt ilyen focipályán: 2012 márciusában a Bayern München két sztárja, Toni Kroos és Franck Ribéry is ugyanezt a kis játékot játszotta egy szabadrúgás elvégzése előtt a Hertha BSC elleni Bundesliga-mérkőzésen.

Íme, a jelenet.

Olvastad már?
Szoboszlai a kő-papír-ollós 11-esről: "Ha gól lett volna belőle, akkor ez az egész nem lenne ekkora ügy" - Rossi felelőtlenségről beszélt
Sallai azt emelte ki, hogy mindketten erős személyiségek, ezért valamilyen módon el akarták dönteni, hogy ki áll oda a büntetőhöz.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Bobál Dávid
Végleg megvásárolta az MTK Budapest Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesdtől.
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Tovább az összes átigazoláshoz