Fotó: gsp.ro

Obszcén gesztusokkal vágott vissza a román szurkolóknak a koszovói kapus - fotók

A románok eközben súlyos UEFA-büntetéstől tartanak a botrányba fulladt, Koszovó elleni mérkőzésük miatt.
Budai László 2023. szeptember 13., szerda 12:18
Fotó: gsp.ro
A románok eközben súlyos UEFA-büntetéstől tartanak a botrányba fulladt, Koszovó elleni mérkőzésük miatt.
Szerző: Budai László 2023. szeptember 13., szerda 12:18

Honlapunk is beszámolt róla, hogy a román szurkolók gyűlölködő és politikai tartalmú rigmusai, valamint dobálása miatt egy időre félbeszakították a bukaresti Románia-Koszovó Eb-selejtezőt, amelyet két, hajrában szerzett góllal végül a hazaiak nyertek meg 2-0-ra.

A találkozó lefújása után is igen feszült volt még a helyzet, a vendégek cserekapusa, Samir Ujkani úgy vezette le idegességét, hogy obszcén gesztusokkal, magát markolászva vonult az öltözőbe, miközben látványosan a hazai drukkereket pásztázta, így elég egyértelmű véleményt "fogalmazott meg" a román drukkerek viselkedésével kapcsolatban.

A gsp.ro közben a lehetséges büntetésről is írt, eszerint minimum részleges zárt kapus büntetésre számítanak Romániában, de az is könnyen elképzelhető, hogy teljesen üres stadionban kell majd játszaniuk a románoknak egy vagy több meccset. Amennyiben nem folytatták volna a találkozót, akkor pedig minden bizonnyal Koszovó kapta volna meg a három pontot 3-0-s gólkülönbséggel.

Románia a hatcsapatos csoport második helyén áll 12 ponttal, egy egységgel megelőzve a harmadik Izraelt - hazai pályán még két selejtezője lesz, egy Andorra, egy pedig Svájc ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz