Nincs megállás, ismét az olasz bajnokikban találták meg a hétvége "tuti" tippjeit

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. december 18., szombat 11:20
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 18., szombat 11:20

Szombaton délután a Farkasok Bergamóba hivatalosak. A kék-feketék bár kiestek a BL-ből, a Serie A-ban remekelnek. A fővárosiak kissé hektikusabban szerepelnek, ám ők is sikerrel a hátuk mögött érkeznek a rangadóra. Meggyőződésünk, hogy 1,6-os pénzért összehoznak három találatot a felek!

Vasárnap délben a Fiorentina a Sassuolót látja vendégül. A lilák továbbra is nagyszerű szezont futnak, nem remiztek még, szép számmal termelik a gólokat. A zöld-feketék most jó passzban vannak, nagycsapatok ellen is eredményesnek bizonyultak Raspadoriék. Itt is az overt favorizáljuk, amelynek szorzója 1.55 körül mozog.

Este hattól a Sampdoria a Velencével találkozik. A kék-fehérek eddig meglehetősen szeszélyes idényt tudhatnak maguk mögött, ám a múlt hétvégén megnyerték a városi derbit – ez mindig fontos tényező. Az újonc a bennmaradásért küzd, eddig több-kevesebb sikerrel, és okozott már idegenben is meglepetést. Ma viszont inkább a hazaiakat érezzük esélyesebbnek, ha nyernek a tengerészek, akkor pénzünk 1,8-szorosát vihetjük haza.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz