Nikolics: "Remek eredménynek nem mondanám", a máltai edző a játékkal elégedett volt

A Videoton vezetőedzője szerint "rendben van a 2-0-s győzelem", megköszönte a szurkolóknak, hogy sokan kilátogattak a máltai Balzan elleni EL-selejtezőre, a vendégek szakvezetője pedig tisztában van vele, hogy jóval nagyobb a Vidi esélye a továbbjutásra.
Csakfoci Admin 2017. június 30., péntek 21:42
A Videoton vezetőedzője szerint "rendben van a 2-0-s győzelem", megköszönte a szurkolóknak, hogy sokan kilátogattak a máltai Balzan elleni EL-selejtezőre, a vendégek szakvezetője pedig tisztában van vele, hogy jóval nagyobb a Vidi esélye a továbbjutásra.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. június 30., péntek 21:42

A Videoton Balzan elleni, 2-0-s sikerrel végződő Európa Liga selejtezője után a két vezetőedző így értékelte a látottakat a Videoton hivatalos honlapján.

Marko Nikolic: "Gratulálok a játékosoknak, mert kapott gól nélküli győzelemmel sikerült lehozniuk az első tétmérkőzést a szezonban. Azt nem mondom, hogy ez egy remek eredmény, inkább úgy fogalmaznék, hogy rendben van a 2-0-ás győzelem. Sok helyzet kimaradt, tizenegyest is hibáztunk, szóval hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez sem rossz eredmény a visszavágó előtt. Köszönöm szépen a szurkolóknak, hogy szép számban eljöttek biztatni minket. Az első tétmérkőzés sosem könnyű, bárki is legyen az ellenfél. Kicsit idegesen is játszottunk, ezt érezni lehetett a levegőben, ebből sok hiba fakadt, ezt tudjuk be az első meccsnek. Ilyen hibákat viszont nem szabad majd elkövetnünk a jövőben. Abban biztos vagyok, hogy tudunk még ennél jobban játszani."

Marko Micovic: "Egy edző nem lehet elégedett akkor, amikor veszít a csapata, így természetesen nem vagyok boldog az eredmény miatt. Ugyanakkor a mutatott játékkal részben elégedett vagyok, de nagy kár, hogy az utolsó percben megkaptuk a második gólt is. Reálisan nézve a Vidi volt a mérkőzés esélyese, Máltán sem lesz ez másképpen, de hazai pályán igyekszünk majd meglepni ellenfelünket. Mindennel együtt azért mi is tudjuk, hogy a továbbjutásra egyértelműen nagyobb esélye van a magyar csapatnak."

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Újpest
Magyar játékos érkezett Debrecenből
A DVSC utánpótlás-válogatottját megvették a lilák, de a Loki később is kereshet a játékos eladásával.
Tovább az összes átigazoláshoz