Szalai Ádámot igazoltatták, jelzett a szonda: "Hibámat megbántam, sajnálom"

Magyarországon töltötte szabad hétvégéjét a Mainz játékosa, Szalai Ádám, akit egy pohár bor elfogyasztása után igazoltattak a rendőrök egy elektromos robogón.
Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 8:39
Magyarországon töltötte szabad hétvégéjét a Mainz játékosa, Szalai Ádám, akit egy pohár bor elfogyasztása után igazoltattak a rendőrök egy elektromos robogón.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 8:39

Őszinte bejegyzéssel indította a kedd reggelt közösségi oldalán a magyar válogatott támadója, Szalai Ádám, aki arról számolt be, hogy a szabad hétvégéjét a családdal, barátokkal töltötte Magyarországon, az esti vacsora után pedig elindult haza egy bérelhető elektromos robogóval.

– Sajnos azt nem vettem figyelembe ,hogy otthon 0 tolerancia van, ezért az egy pohár bor, amit elfogyasztottam jelzett a szondán. Ilyen csekély mértéknél pénzbírságot kap az ember, amit természetesen elfogadtam, hibámat pedig megbántam. Sajnálom – írta a német élvonalbeli Mainzban légióskodó támadó.

Szalai a bejegyzése végén hozzátette, meglepő a számára, hogyan derülnek ki rendőrségi információk az egy napja történt ügyről ami eljárást nem eredményezett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz