"Mindig a maximumon" - Kleinheislerről ír a Kicker

Nem bánták, hogy csak az egyik válogatott meccsen játszott.
Mokány Lajos 2016. november 19., szombat 8:54
Nem bánták, hogy csak az egyik válogatott meccsen játszott.
Szerző: Mokány Lajos 2016. november 19., szombat 8:54

Kleinheisler Lászlóról ír a Kicker. A lap megemlíti, hogy a Darmstadtnál érezhetően számítanak rá, hiszen már eddig hárommal több meccse van ősszel, mint előtte egész tavasszal a Werdernél volt. Mindössze egy alkalommal nem lépett pályára az őt kölcsönvevő Norbert Meiernél, aki egy Dortmund elleni mérkőzést leszámítva rendre bevetette őt.
A Kickernél megjegyzik, egyelőre kifizetődőnek tűnik mindkét félnek ez a kölcsönvétel, hiszen a játékos remekül együtt tud működni edzőjével.

Szóba került a szerepe a magyar válogatottban is: megemlítik, hogy Kleinheisler a két mérkőzés közül csak az egyiken lépett pályára. A Darmstadt mestere megjegyezte, hogy a magyarokkal egyeztetettek arról, jó lenne, ha mielőbb visszatérhetne a klubcsapatához a középpályás, ahol számítanak rá, és ebben a mieink partnernek bizonyultak.

László egy olyan játékos, aki mindig 100%-on pörög, mindig mindent belead, soha nem spórol az erejével. Éppen ezért rendben volt ez így, hogy csak az első meccsen játszott a válogatottban

- mondta az edzője Kleinheislerről, akire a cikkben az erőteljes jelzőt használják. Csütörtökön még könnyített edzésmunkát végzett a középpályás, később azonban már teljes értékűt, hiszen alighanem hétvégén ismét számol vele az edzője a Bundesligában az Ingolstadt ellen. Darmstadtban egyébként ezek után aligha bánják, hogy a játékos a portugálok elleni meccsen nem játszhat majd.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz