Főnöke szerint Dárdai fel is mondott a Herthánál: "Az érzelmi kitörése nem volt jó dolog"

Fredi Bobic, a Hertha BSC labdarúgóklub sportigazgatója elismerte, hogy Dárdai Pál vasárnap közvetve felajánlotta a lemondását, de immár „minden a legnagyobb rendben van" a magyar vezetőedzővel.
Dudás Gábor 2021. szeptember 2., csütörtök 15:20
Fredi Bobic, a Hertha BSC labdarúgóklub sportigazgatója elismerte, hogy Dárdai Pál vasárnap közvetve felajánlotta a lemondását, de immár „minden a legnagyobb rendben van" a magyar vezetőedzővel.
Szerző: Dudás Gábor 2021. szeptember 2., csütörtök 15:20

Hosszan beszéltem Palival a vasárnapi érzelmi kitörése után, ami nem volt jó dolog. Az érzelmesség nem kerülhet túlsúlyba, ez nem volt előnyös a Hertha BSC számára, de most már minden a legnagyobb rendben van

– magyarázta csütörtökön Fredi Bobic.

Dárdai azt követően beszélt az esetleges távozásáról, hogy a fővárosiak 5–0-ra kikaptak a címvédő Bayern München otthonában, így három forduló után – a mezőnyben egyedüliként – pont nélkül állnak és sereghajtók a Bundesligában.

Bobic úgy fogalmazott, a nyári átigazolási időszakban azt tették, amit akartak, ezért lehetségesnek tartja, hogy stabil szezont produkáljon a berlini együttes.

"Olyan játékosokat hoztunk, akik rendelkeznek tapasztalattal, és olyan fiatalokkal alkotnak egy csapatot, akik nagy örömmel érkeztek ide, hogy fejlődjenek, és büszkék arra, hogy ebben a klubban játszhatnak" – mondta.

A sportigazgató hangsúlyozta: mindenkinek időre van szüksége, hogy a változások eredményre vezessenek.

"Semmi nem egyik napról a másikra történik, hanem egy folyamatról van szó, minden területen. Ennek az is a része, hogy előfordulnak hibák, amelyeket mi magunk követünk el, azonban nem szabad túl sokat hibáznunk" – vélekedett Bobic.

Olvastad már?
Dárdai lehetséges menesztéséről is beszélt a 0-5 után: "Pál kicsi edző, kedves edző, aki kisegít, ameddig kell"
Lehetséges búcsúzását vetítette előre Dárdai Pál vezetőedző, miután az általa irányított Hertha BSC szombaton 5-0-ra kikapott a címvédő Bayern München vendégeként a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz