Feszültség a Hertha edzésén: Le kellett fogni a Dárdaira támadó játékosát - videó

Kis híján edzőjének, Dárdai Pálnak ugrott Kevin Prince-Boateng a Hertha edzésén németországi beszámolók szerint. Videó is készült az elég banális problémából kiinduló feszült szituációról. 
Dudás Gábor 2021. október 7., csütörtök 9:15
Kis híján edzőjének, Dárdai Pálnak ugrott Kevin Prince-Boateng a Hertha edzésén németországi beszámolók szerint. Videó is készült az elég banális problémából kiinduló feszült szituációról. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. október 7., csütörtök 9:15

A SportBild számolt be arról, hogy a Hertha gyengébb idénykezdete a játékosok, illetve a stáb tűrőképességén is nyomot hagyhatott, legalábbis a lap ezzel magyarázza a ghánai Kevin-Prince Boateng kitörését a berliniek edzésén.

A 34 éves támadó azon akadt ki edzőjére, hogy Dárdai Pál les miatt nem adta meg egy gólját a tréningen, emiatt a nyáron visszatért rutinos játékos nekiesett a magyar szakembernek és végül csapattársának, Davie Selkének kellett közbelépnie.

Dárdai hiába rendelt el szünetet az incidens miatt, Boateng nem hagyta abba felháborodását. A SportBild le is írta, hogyan zajlott le a vita a felek között.

Boateng: - Na mi van, a rossz döntéseket nem vitatjuk meg? Te megengedsz mindent?

Dárdai: - Én vagyok a bíró, miért vitatkozol velem?

B: - Akkor fújj nekünk!

D: - Nem fújok nektek.

B: - Persze, persze. Ha mindig csöndben maradunk, akkor ne is fújj nekünk!

D: - Ez volt a második alkalom már, hogy lesen voltál, nem tehetem azt, hogy nem fújok. Ilyen egyszerű ez!

B: - Ez nem ilyen egyszerű...

D: De igen, az!

B: - Ha mindig csöndben maradunk, akkor persze, hogy ellenünk fújsz! - replikázott a támadó, majd közbelépett Selke.

A beszámolók szerint ezután lehiggadtak már a felek és az edzés folytatása normális mederben folyt, sőt, állítólag a két fél le is zárta egymás között a konfliktust.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Távozó
Távozott a DVSC-től Stefan Loncar. A 28 éves montenegrói középpályás 2023 januárjában érkezett a Lokihoz, az elmúlt másfél évben 48 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára. (dvsc.hu)
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Tovább az összes átigazoláshoz