"Dárdain múlik, meddig marad a Herthánál" - a magyar edző főnöke ilyet soha többé nem akar látni

Fredi Bobic szerint a magyar szakvezető munkájának minőségén múlik, meddig irányíthatja a Herthát. A sportigazgató több kritikus kijelentést is tett a lipcsei 0-6 után.
Dudás Gábor 2021. szeptember 27., hétfő 8:49
Fredi Bobic szerint a magyar szakvezető munkájának minőségén múlik, meddig irányíthatja a Herthát. A sportigazgató több kritikus kijelentést is tett a lipcsei 0-6 után.
Szerző: Dudás Gábor 2021. szeptember 27., hétfő 8:49

Mint ismeretes, Dárdai Pál edzői pályafutása legnagyobb vereségét szenvedte el azzal, hogy a Hertha 6-0-ra kikapott az RB Leipzig vendégeként, ráadásul épp a magyar szakember 200. tétmérkőzésén.

Dárdai csalódottan értékelte a történteket, de mint mondta, nem gondol a lemondásra.

Főnöke, Fredi Bobic sportigazgató a Kickernek beszélt a magyar szakvezető lehetséges sorsáról, egyértelmű és nyilvános "üzenetet" küldve Dárdai kapcsán.

Elmondtam neki is személyesen és elmondom most nyilvánosan is: Dárdai Pálon múlik, hogy meddig marad a Hertha edzője. Mert végső soron mindig az elvégzett munka dönt az edző sorsáról

- mondta Bobic, aki reagált arra is, hogy túl későn igazoltak új játékosokat a piaci hajrában, így nem volt idő összeállnia a berlini együttesnek.

- Pál végig a folyamat részese volt az elejétől fogva, az pedig, hogy a keret nem állt készen augusztus 31-ig, sajnos teljesen normális ebben a helyzetben. Üdv a koronavírus-pandémiában és 2021-ben! - tette hozzá kissé szarkasztikusan a sportigazgató, aki így fogalmazott a lipcsei 0-6-ról:

- A pályán mindenki az elvárt szint alatt teljesített. Elnézést kell kérnünk a szurkolóinktól a produkciónk miatt. Ilyet soha többé nem akarok látni - mondta a klubvezető.

A hat forduló után a 12. helyen álló Hertha legközelebb szombaton, a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburg ellen lép pályára otthon a bajnokságban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz