Dárdai volt a Hertha egyetlen jelöltje, komoly igazolások is jöhetnek: "Úgy néz ki, a következő idényben is együtt leszünk"

A hivatalosan is a Hertha kispadján maradó Dárdai Pál sok munkát és szorgalmat ígért a szurkolóknak, és lehet, hogy az erősítésekre is több pénze lehet majd a berlini klubnak.
Dudás Gábor 2021. május 30., vasárnap 18:00
A hivatalosan is a Hertha kispadján maradó Dárdai Pál sok munkát és szorgalmat ígért a szurkolóknak, és lehet, hogy az erősítésekre is több pénze lehet majd a berlini klubnak.
Szerző: Dudás Gábor 2021. május 30., vasárnap 18:00

A Hertha BSC vasárnapi közgyűlésén Carsten Schmidt ügyvezető igazgató jelentette be, hogy a következő szezonban is számítanak Dárdai Pálra, mint vezetőedzőre az első csapatnál.

Fél plusz egy évre szólt a megállapodásunk Dárdai Pállal és az újabb egy évre szóló opció most érvénybe lép. Dárdai volt az egyetlen jelöltünk, senki mással nem tárgyaltunk.

Ha tudunk tanulni a múltban elkövetett hibáinkból, akkor fényes lehet a jövőnk. A válság idején én magam sok bátorságot gyűjtöttem össze a szebb folytatáshoz - fogalmazott a klubvezető.

A 45 éves Dárdai Pál januárban vette át Bruno Labbadia munkáját és sikeresen benntartotta a Herthát a Bundesliga 1-ben. Ő maga így üzent a videós közgyűlésen megjelent mintegy 2740 tagnak:

Üdv a szurkolóknak! Csak azt szerettem volna mondani, hogy köszönöm. Úgy néz ki, a következő idényben is együtt leszünk majd. A sok munka és a szorgalom a jövőben is mottónk lesz majd. Azon leszünk, hogy egy nagyszerű éve legyen a csapatnak!

- mondta a magyar tréner, akinek a munkáját a továbbiakban is Admir Hamzagic és Andreas Neuendorf segíti majd.

Az még nem dőlt el, hogy a Dárdaival remek viszonyt ápoló, egyelőre ideiglenesen kinevezett sportigazgató, Arne Friedrich marad-e a Herthánál, de Schmidt elmondása szerint "jól haladnak" vele is a tárgyalások, amelynek hamarosan eredménye is lehet, csak egy kis idő szükséges hozzá. Az új csapatmenedzser a jövő héttől az Eintracht Frankfurttól érkező Fredi Bobic lesz, aki jelentősnek mondható büdzséből erősítheti majd a berlini csapatot, köszönhetően a várhatóan emelkedő szponzori pénzeknek.

- Több céggel is tárgyalásban állunk február óta és biztosak vagyunk abban, hogy többéves szerződéseket köthetünk majd - tette hozzá az ügyvezető.

Eközben Werner Gegenbauer klubelnököt 982 a 622 szavazat ellenében megerősítették a posztján.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz