Dárdai visszatérése is téma volt Kroosék podcastjában: "Ezzel nem érnek el előrelépést, ha klubként is fejlődni szeretnének"

A Real Madridban futballozó Toni Kroos testvére, Felix nincs meggyőződve arról, hogy Dárdai Pál kinevezése volt a legjobb megoldás a Herthánál.
Csakfoci Admin 2021. január 28., csütörtök 19:33
A Real Madridban futballozó Toni Kroos testvére, Felix nincs meggyőződve arról, hogy Dárdai Pál kinevezése volt a legjobb megoldás a Herthánál.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 28., csütörtök 19:33

Mint ismeretes, hétfőn bejelentették, hogy visszatér a Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzői posztjára a berlini kék-fehéreket korábban már irányító Dárdai Pál. A témával a Kroos-testvérpár, a Real Madridot erősítő Toni Kroos és testvére, a jelenleg a másodosztályú Braunschweigben futballozó Felix Kroos is foglalkozott közös podcastjükben.

Felix, aki korábban a Hertha városi riválisát, az Union Berlint is erősítette, megjegyezte, azt, hogy a Herthánál nem jól mentek a dolgok, bizonyítja, hogy az Union előrébb áll a Bundesliga tabelláján (nyolcadikak, míg a Hertha 14. - a szerk.). Ezt követően röviden Dárdai kinevezéséről is szót ejtett.

- Ezzel nem érnek el előrelépést, ha klubként is fejlődni szeretnének. Egy olyan edzőt vettek elő, aki egy évvel korábban már ott dolgozott, nem tudom, hogy így kellett-e történnie.

Dárdai korábban 2015 februárja és a 2018/2019-es szezon vége között 172 bajnokin irányította vezetőedzőként a Herthát. 2020 nyara óta utánpótlás-koordinátorként dolgozott a klubnál.

Olvastad már?
Kemény feltételeket szabott a Hertha Dárdainak - kiszivárogtak a szerződés részletei
A Kicker információi szerint a tavasszal megszerzett pontszámon múlik majd, hogy a következő idényben is Dárdai Pál legyen a német Hertha BSC vezetőedzője.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz