Hertha: Dárdai meglepő kezdeményezéssel oldotta a feszültséget az edzésen - fotó

Az elmúlt időszak történéseinek ismeretében Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője kondiedzés közben lövőversenyt rendezett a játékosainak.
Csakfoci Admin 2021. október 9., szombat 15:49
Az elmúlt időszak történéseinek ismeretében Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője kondiedzés közben lövőversenyt rendezett a játékosainak.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. október 9., szombat 15:49

Azért, hogy az öltözőben újra jó hangulat uralkodjon és a játékosok ismét boldogok legyenek, arról a magyar szakember gondoskodott, miután meglepő kezdeményezéssel rukkolt elő. Pénteken a kondiedzés közben lövőversenyt rendezett a játékosainak - igaz, nem lábbal és labdával kellett végrehajtani a feladatot, hanem pisztollyal. Pontosabban lézerpisztolyokkal.

A berlini játékosok az edzőpályán kialakított hat speciális lőtéren mérték össze erejüket a modernkori öttusában is használatos lézerpisztollyal. Aki nem szerzett pontot, annak plusz egy büntetőkört kellett futnia a szomszédos futópályán. Dárdai ötlete tökéletesen bevált, hiszen a szakemberek és a játékosok - többek közt Davie Selke - láthatóan jól szórakoztak.

A Hertha háza táján koránt sincs minden rendben az idei szezonban. A szebb napokat is látott alakulat egyik hétközi edzésén Dárdai Pálnak ugrott a német-ghánai támadó középpályás, Kevin Prince-Boateng - videó is készült az elég banális problémából kiinduló feszült szituációról. Végül a felek közös képen jelezték: szent a béke.

A Hertha BSC kiábrándítóan kezdte a szezont: a berlini klub, amely a kerete alapján többre hívatott már öt vereséget szenvedett az elmúlt időszakban. A magyar tréner maradása sokáig kérdéses volt, a Bayern München elleni súlyos, 5-0-s idegenbeli vereség után nyíltan felajánlotta a lemondását, amit Fredi Bobic sportigazgató elismert. Sajtóhírek szerint a főnöke az utódját is kereste, majd cáfolta a megjelent híreszteléseket.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz