Dárdai lehetséges menesztéséről is beszélt a 0-5 után: "Pál kicsi edző, kedves edző, aki kisegít, ameddig kell"

Lehetséges búcsúzását vetítette előre Dárdai Pál vezetőedző, miután az általa irányított Hertha BSC szombaton 5-0-ra kikapott a címvédő Bayern München vendégeként a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
Dudás Gábor 2021. augusztus 29., vasárnap 15:45
Lehetséges búcsúzását vetítette előre Dárdai Pál vezetőedző, miután az általa irányított Hertha BSC szombaton 5-0-ra kikapott a címvédő Bayern München vendégeként a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
Szerző: Dudás Gábor 2021. augusztus 29., vasárnap 15:45

A nulla ponttal utolsó berliniek magyar trénere önkritikusan és némi sértődöttséggel nyilatkozott a megsemmisítő vereséget követően az MTI híre szerint.

A Hertha valószínűleg régóta keres egy nagy edzőt. Pál kicsi edző, kedves edző, aki kisegít, ameddig kell. Ha ideérkezik egy nagy edző, akkor Pál rögtön visszatér az U16-os csapathoz, és csinálja tovább azt, amit korábban

- jelentette ki a korábbi magyar szövetségi kapitány.

- Nem ragaszkodom a kispadhoz, csak kisegítek. A nyáron sem arról volt szó, hogy mindenképpen maradok. Az igazolásokat pedig nem én intéztem, az nem az edző feladata.

A 45 éves szakember közölte, napirendre tud térni afölött, ha hamarosan véget ér a vezetőedzői karrierje a klubnál.

A Hertha vezetősége egyelőre nem reagált Dárdai szavaira, egy mérkőzés utáni tévéműsorban Carsten Schmidt ügyvezető úgy nyilatkozott, hogy nincs veszélyben az edző pozíciója.

- Pál kivívta a bizalmunkat, és abban is bízunk, hogy képes garantálni azt, amire most a legnagyobb szükségünk van, ez pedig az összetartás - jelentette ki hozzátéve, hogy az első két fordulóban elszenvedett vereségek alkalmával hiányosságok voltak a csapat taktikájában és az elszántságában is.

Arne Friedrich sportigazgató közösségi portálján azt írta, hogy a müncheni teljesítmény nem ismétlődhet meg, és a válogatott szünetben levonják a megfelelő következtetéseket. A Hertha a negyedik fordulóban, szeptember 12-én az újonc Bochumhoz látogat. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz