Dárdai főnökének vészjósló üzenete a vesztes derbi után: "Ennek hatása lesz a következő hónapokra, évekre is"

Dárdai Pál elbeszélget a Hertha játékosaival, de alighanem ugyanerre készül főnöke, Fredi Bobic sportigazgató is, aki igen fenyegetőnek tűnő szavakkal kommentálta az Union Berlin elleni 2-0-s vereséget.
Dudás Gábor 2021. november 21., vasárnap 17:00
Dárdai Pál elbeszélget a Hertha játékosaival, de alighanem ugyanerre készül főnöke, Fredi Bobic sportigazgató is, aki igen fenyegetőnek tűnő szavakkal kommentálta az Union Berlin elleni 2-0-s vereséget.
Szerző: Dudás Gábor 2021. november 21., vasárnap 17:00

Mint arról beszámoltunk, a Bundesliga 12. fordulójának berlini derbijén az Union hazai pályán 2-0-ra megverte a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC-t. A vendégek már a 30. percben kétgólos hátrányban voltak, majd a szünet előtt videobírózás után érvénytelenítették találatukat. A Hertha a második félidőben sem tudott elég veszélyesen futballozni az egyenlítéshez, sőt, végül még a szépítés sem jött össze a magyar szakvezető csapatának.

A vesztes presztízstalálkozót követően érthetően gyászos volt a hangulat a Herthánál.

- Persze, hogy sokkal rosszabb egy ilyen meccset elveszíteni. Kimegyek a kertbe a kutyával és már hallgatom is a szomszéd kritikáját...a játékosokat most kicsit békénhagyom, az nem vezetne ma semmi jóra - mondta Dárdai Pál vasárnap a Süddeutsche Zeitung cikke szerint. - De aztán lesz egy beszélgetésünk, egy őszinte beszélgetésünk, egy igazán nyílt és őszinte beszélgetésünk - tekintett előre Dárdai, aki a lap szerint úgy fogalmazott, hogy a "játékosai olyan gyerekeknek tűntek, akiket a szüleik még nem mernek elengedni az iskolába biciklivel".

Dárdai közvetlen főnöke, Fredi Bobic sportigazgató ennél sokkal fenyegetőbb hangvételű üzenetet küldött a játékosok és a szakmai stáb felé is, miután a Hertha - főként kilátástalan és ötlettelen támadójátéka miatt - kikapott az Union otthonában.

Ez a meccs sok tanúlsággal szolgált, ma sok mindent megtudtam. Aminek következményei lesznek a következő. hetek, hónapok és évek terveit illetően is

- mondta a klubvezető.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz