Doll kamikaze-üzemmódra váltott: Beszólt a klubtulajdonosnak

Thomas Doll nem hagyta szó nélkül, hogy a Hannover többségi tulajdonosa, Martin Kind nyilvánosan bírálta a munkáját. Az állásával játszhatna, ha nem veszítené el azt úgyis egyébként.
Dudás Gábor 2019. április 25., csütörtök 9:41
Thomas Doll nem hagyta szó nélkül, hogy a Hannover többségi tulajdonosa, Martin Kind nyilvánosan bírálta a munkáját. Az állásával játszhatna, ha nem veszítené el azt úgyis egyébként.
Szerző: Dudás Gábor 2019. április 25., csütörtök 9:41

Az elmúlt hetekben, hónapokban - miközben csapata sorra veszítette el a mérkőzéseket - a Hannover többségi tulajdonosa, Martin Kind többször is nyilvánosan hallatta a hangját, kritizálva a csapatánál zajló eseményeket. Nem is olyan régen a januárban kinevezett vezetőedző, Thomas Doll, sőt, annak elődje, André Breitenreiter is terítékre került.

- Az a személyes benyomásom, hogy sem Breitenreiter, sem Doll nem tudta kihozni azt a teljesítményt a csapatból, ami abban benne van - fogalmazott a klubvezető a Bildnek.

A kiesés esetén az állását egyébként is alighanem elveszítő Doll ugyancsak a napilapnak válaszolt a munkáját is érintő megjegyzésre.

Kind úr a tulajdonos, joga van kritizálni. Ugyanakkor jó lenne, ha egyszer eljutna újra oda a Bundesliga, hogy nem lehet csak úgy nyilvánosan belerúgni az edzőkbe. Egyszer azt mondja, hogy a játékosok gyengék, nem elegek ehhez a szinthez. Aztán kicsivel később azzal jön, hogy az edzők nem tudták kihozni a futballistákból a bennük rejlő potenciált...azt hiszem, itt valami nem stimmel - szólt a korábbi Fradi-edző reakciója.

Olvastad már?
Doll újra kifakadt és kiállt Dárdaiék mellett: "Tiszteletlen, visszás ez az egész!"
Thomas Doll szerint rendkívül tiszteletlenül bánnak edzőkollégáival a német labdarúgásban, a Hannover jelenlegi és a Ferencváros volt szakvezetője példaként Dárdai Pál (Hertha) közelgő menesztését és Niko Kovac (Bayern) állandó kritizálását hozta fel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz