Dárdai meglepő szavaira Matthäus is reagált: "Nekem eléggé más terveim vannak"

Ismét slágertéma Németországban, ki veheti majd át a válogatott kispadján Joachim Löw szövetségi kapitány helyét. Dárdai Pálnak van egy érdekes jelöltje. 
Dudás Gábor 2021. március 8., hétfő 8:56
Ismét slágertéma Németországban, ki veheti majd át a válogatott kispadján Joachim Löw szövetségi kapitány helyét. Dárdai Pálnak van egy érdekes jelöltje. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. március 8., hétfő 8:56

Joachim Löw lehetséges utódjaként merült fel Lothar Matthaus neve is, aki mellé nyilvánosan is odaállt a Hertha BSC-t irányító Dárdai Pál.

- Csak azt mondhatom, hogy én már dolgoztam együtt Lotharral, ő volt a kapitány a magyar válogatottnál. Ő az, aki képes lehet egy nagy dolog elérésére, ő egy igazi győztes típus. Mindig mondtam neki, hogy jöhetne a Herthához, nagyon élvezném, ha ő lenne a másodedzőm...  - fogalmazott a Budapesten élő egykori aranylabdás, német válogatottsági rekorder és volt magyar kapitány kapcsán Dárdai.

Aki Löw kapcsán is dicsérő szavakkal élt, mondván amit a világbajnok szakember elért eredményeivel és a fiatalok folyamatos beépítésével, az tette igazán naggyá újra a német válogatottat.

Dárdai szavaira aztán maga Lothar Matthäus is reagált a Berliner Zeitung cikke szerint. Az egykori klasszis tíz éve nem dolgozik edzőként - legutóbb Bulgária kispadján ült 2011-ben -, az elmúlt időben jobbára szakkommentátorként kereste a kenyerét. És úgy tűnik, ezen egyelőre nem is igen kíván változtatni.

- Nem is igazán foglalkoztat ez a kérdés, nekem egészen más terveim vannak - mondta a német kapitányi poszt kapcsán Matthäus, aki a Sky-csatorna szakértője "főállásban".

Olvastad már?
Dárdai első győzelme a Herthával: "Majdnem sírtunk, talán lesz otthon sör"
Kilenc győzelem nélkül megvívott mérkőzés után gyűjtötte be újra a három pontot a Hertha a Budesligában. Dárdai és a csapat játékosai is megszólaltak a „brutális” győzelem után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz