Fotó: 90min.com

Mégsem kell börtönbe vonulnia a Bayern München világbajnok játékosának

A spanyol bíróság négy évre felfüggesztette a Lucas Hernandez elleni ítélet végrehajtását és 96 ezer eurós bírságot szabott ki rá.
Nyikes Zoltán 2021. október 27., szerda 12:32
Fotó: 90min.com
A spanyol bíróság négy évre felfüggesztette a Lucas Hernandez elleni ítélet végrehajtását és 96 ezer eurós bírságot szabott ki rá.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 27., szerda 12:32

Nem kell börtönbe vonulnia Lucas Hernandeznek, a Bayern München világbajnok labdarúgójának. A 25 éves francia válogatott védőt hat hónapos börtönbüntetés fenyegette, de a fellebbezését - a múlt heti meghallgatás után -

elfogadta az illetékes spanyol bíróság, és négy évre felfüggesztette az ítélet végrehajtását, illetve 96 ezer eurós bírságot szabott ki rá.

Hernandezt 2017 februárjában - amikor még az Atlético Madridban szerepelt - őrizetbe vették, mert barátnőjével, későbbi feleségével bántalmazták egymást. Mindkettőjüket 31 nap közmunkára ítélték, valamint hat hónapra szóló távolságtartási végzést kaptak. Ezt azonban megszegték és 2017 júniusában nászútra utaztak.

A bíróság ezután ítélte el 2019-ben Hernandezt, aki a közmunkát sem végezte el. Feleségét nem marasztalták el végül, mert az utazás időpontjában még nem kapta kézhez a bírósági végzést. A bajor gárda 2019 nyarán klubrekordot jelentő 80 millió euróért szerződtette az Atlético védőjét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz